UMETNA TRAVA

Popolna zelenica v vseh letnih časih.

umetna trava cena

Brezskrbna zelenica

Umetna trava je najpogosteje uporabljen talni izdelek. Je odlična izbira za vse, ki imajo radi svojo zelenico popolno v vseh pogojih, z minimalno oskrbo. Izdelek je okolju prijazen in nudi udobno uporabo.

Vsestranska uporaba

Umetno travo je primerna za vrsto različnih lokacij, kot so vrtovi, igralni prostori, terase, plavalni bazeni, strešni vrtovi in terase, podloga za hišne ljubljenčke. Zaradi minimalnega vzdrževanja se uporablja tudi za počitniške hiše in šole.

umetna trava

Preprosto vzdrževanje

Sintetično travo je enostavno vzdrževati. Pri uporabi travne preproge ni potrebe po dodatnih stroških vzdrževanja, kot so košnja ali gnojenje. Umetna trava bo trajala dlje časa, če jo pravilno vzdržujemo. Izdelki iz umetne trave trave ne zbledijo zaradi svoje odpornosti na UV žarke. Travna preproga je dolgoročno ekonomsko učinkovita.

Kvaliteta

Vrste umetne trave se razlikujejo tudi v kakovosti. Mi izbiramo kakovost s poudarkom na ekološkem, gospodarskem in estetskem vidiku. Kakovost je skrbno izbrana na podlagi teh meril z absolutnimi in visokimi zahtevami, da bi vedno zagotovili visokokakovosten izdelek. Vsi naši izdelki so seveda brez težkih kovin in sledijo najvišjim varnostnim standardom..

umetna trava za vsak vrt

Pokličite za brezplačen ogled in ponudbo!

Z našim znanjem, strastjo in predanostjo strankam vam zagotavljamo brezhibne in profesionalne storitve.

Galerija

Close Menu
Call Now ButtonPokličite
×
×

Cart