Robotske kosilnice

Prepustite delo tehnologiji.

MONTAŽA ROBOTSKE KOSILNICE

cena: 1€/m položenega kabla

Zagotavljamo najkvalitetnejše materiale dostopne na trgu in profesionalno storitev.

Cene vsebujejo DDV in se lahko spremenijo glede na pogoje dela in dostopnost lokacije.

Zdrava zelenica

Vzdrževanje zdravega videza vaše zelenice vam lahko vzame veliko časa, a kljub temu zelenica ni takšna, kakršno ste si želeli. Velik delež redne oskrbe trave predstavlja košnja, zato je izbira pravega načina zelo pomemben faktor, ki bo kratkoročno in dolgoročno vplival na izgled in zdravje vaše zelenice. Eden najpomembnejših vidikov košnje je vsekakor frekvenca.

Redna košnja

Pri pogosti košnji trava ne porjavi, saj je enakomerno obsijana s soncem. Automatizirane kosilnice pokosijo vašo zelenico vsak dan, a le za nekaj milimetrov, kar ohranja zdrav videz vaše zelenice. Delci trave, ki jih dnevno pokosi automatizirana kosilnica, so tako majhni, da se hitro spremenijo v hranilo za trato, kar še dodatno spodbudi zdravo rast ter prihrani vaš čas in prostor, saj z odpadno travo ne boste imeli nobenega dela več.

Primerjava kosilnic

Avtomatizirana kosilnica se od standardnih kosilnic ne razlikuje le po izgledu in svoji robotski naravi, pač pa tudi po načinu delovanja. Zaradi rednega obrezovanja so pokošeni delci dovolj majhni, da trave ne dušijo, ampak dodatno bogatijo zemljo in izboljšujejo kvaliteto zelenice. Zaradi posebne zasnove rezil, avtomatizirana kosilnica ne poškoduje ovir, na katere naleti, saj se ob trku rezila pomaknejo nazaj. Takšna rezila potrebujejo manj energije, zato je tudi poraba elektrike manjša.

Samostojnost

Naprava je popolnoma avtonomna, napaja se s pomočjo baterije, ki jo samodejno napolni na postaji, ko zazna nizek nivo energije. Znotraj omejenega območja na travniku se premika po naključnih vzorcih, saj tako za sabo ne pušča sledi koles. Zaradi skoraj neslišnega delovanja lahko avtomatska kosilnica deluje tudi ponoči, brez kaljenja nočnega miru.
Zaščitena je s PIN-kodo, ki jo določi uporabnik. Kodo je potrebno vnesti za spreminjanje nastavitev. Avtomatizirana kosilnica je opremljena tudi z GPS-sledilnikom, kar uporabniku omogoča oddaljen vpogled v napravo in istočasno služi kot zaščita proti kraji.

Prednosti robotske kosilnice:

varnost

Zaradi posebne zasnove rezil, ne poškoduje ovir, saj se ob trku rezila pomaknejo nazaj.

Prihranite denar

redna košnja zniža stroške vzdrževanja.

prihtanite čas

zelenica bo vedno pokošena in vi boste imeli več prostega časa.

PRIHRANITE SKRBI

zagotavljamo vam profesionalen produkt in namestitev po najboljši ceni.

Pokličite za brezplačen ogled in ponudbo!

Z našim znanjem, strastjo in predanostjo strankam vam zagotavljamo brezhibne in profesionalne storitve.

Galerija