travna ruša

Celostne vrtne rešitve.

urejanje okolice

polaganje travne ruše

načrtovanje vrta

sejanje trave z vrhunsko mešanico semen

oskrba Zelenic

zasaditev dreves

Popolna zelenica

Travna ruša je najhitrejši način za urejeno in uporabno zelenico. Je prava izbira povsod, kjer je želja po hitro urejenem izgledu okolice in vrta.

Prijetna atmosfera

Bilke travne ruše zaradi svoje številčnosti razbijejo sončne žarke in s tem ustvarijo mehko svetlobo brez odbojev. Zelenica ima naravno sposobnost ohlajanja, zato pripomore pri ohranjanju zmerne temperature v naseljih, hkrati pa nam filtrira in vrača svež zrak poln kisika. To ustvari prijetno atmosfero za uporabo vašega vrta v lepih sončnih dneh.

Dvig vrednosti nepremičnin

Z urejenim okoljem se  vrednost vaše nepremičnine dvigne za 5 % do 20%. Ob prodaji ali oddaji je zunanja ureditev prva, ki naredi vtis na kupca ali najemenika, zato je ena od glavnih faktorjev, ki vplivajo na odločitev kje bomo živeli ali poslovali. Lepo urejena okolica pove, da lastnik nepremičnine ali podjetje poslovanje jemlje resno.

Protistresno delovanje

Že tisočletja je znano, da lepo urejen vrt deluje na nas protistresno in pomirjujoče, zato si ljudje po vsem svetu oblikujemo najrazličnejše vrtove, da se na njih sporostimo in uživamo v okolju rastlin in svežega zraka. 

Moč korenin in gostote

S svojo gostoto in koreninskim sistemom zmanjšuje erozijo in poplavlanje zemlje. 

Pokličite za brezplačen ogled in ponudbo!

Z našim znanjem, strastjo in predanostjo strankam vam zagotavljamo brezhibne in profesionalne storitve.

Galerija