visokotlačno čiščenje

Hitra obnova zunanjega izgleda.

Nudimo vam:

ČIŠČENJE DVORIŠČ, PARKIRIŠČ TER DOVOZOV

cena strojnega čiščenja z vodo: 4€/m2
cena čiščenja z čistilom: 2€/m2
cena impregnacije: 3€/m2

ČIŠČENJE BETONSKIH TERAS

cena strojnega čiščenja z vodo: 4€/m2
cena čiščenja z čistilom: 2€/m2
cena impregnacije: 3€/m2

ČIŠČENJE PLOŠČIC, TLAKOVCEV, PRANIH PLOŠĆ

cena strojnega čiščenja z vodo: 4€/m2
cena čiščenja z čistilom: 2€/m2
cena impregnacije: 3€/m2

Zagotavljamo najkvalitetnejše materiale dostopne na trgu in profesionalno storitev.

Cene vsebujejo DDV in se lahko spremenijo glede na pogoje dela in dostopnost lokacije.

Obnovitev zunanjega izgleda

Z leti se izgled stavb bistveno poslabša, zaradi delovanja fizikalnih vplivov iz okolja ter vpliva prahu, plesni in različnih umazanij. Ko razmišljate o prodaji oz. oddajanju nepremičnine, je najem strokovnjaka za visokotlačno čiščenje odlična naložba, saj svež izgled objekta privabi več kupcev oz. strank. Prav tako čistoča zunanjih površin izboljša prvi vtis ter zviša vrednost nepremičnine. Lahko pa tudi sami sebi podarite bolj čisto okolje in lepši, bolj čist občutek v svojem domu.

Visokotlačno čiščenje preprečuje nastajanje škode na objektih

Materiali, ki so dlje časa izpostavljeni vlažnim pogojem so idealno gojišče za različne oblike plesni. Če se plesen na materialih zadržuje dlje časa, lahko trajno poškoduje materiale in posledično zniža življenjsko dobo materiala. Plesen se naseli na lesene površine, betonske površine ipd. Tovrstna, ki se pojavi na zunanjih površinah vašega doma, se lahko sčasoma razširi tudi na notranje prostore vašega doma, kar lahko predstavlja tudi zdravstveno tveganje.

hitro čiščenje
odstranjevanje madežev

Primerno vzdrževanje prihrani denar

Nakup hiše oz. stanovanja je velika naložba, ki jo je potrebno zaščititi. Majhni vložki v vzdrževanje objekta vam ohranjajo ali dvigujejo vrednost nepremičnine in preprečujejo morebitne visoke stroške sanacije poškodovanega objekta.  Z rednim visokotlačnim čiščenjem objekta lahko starejšim domovom povrnete mladosten videz. Pri lesenih objektih odstranitev nečistoč iz lesa podaljša življenjsko dobo barve, kar vam prihrani veliko denarja. Prav tako je visokotlačno čiščenje lesenih materialov ključno preden se lotimo prebarvanja.

Prihranek časa

Visokotlačno čiščenje je najučinkovitejši način za zagotavljanje čistoče vašega doma. Z najemom strokovnjaka prihranite veliko časa. Strokovnjak z ustrezno opremo v nekaj minutah očisti površine za katere bi vi porabili več ur. Ni se vam potrebno ukvarjati z mešanjem čistilne raztopine, plezanju po lestvi in drgnjenju zastarelih madežev. Vzemite si nekaj časa zase in dovolite strokovnjakom, da opravijo z umazanijo okoli vašega doma.

odstranjevanje grafitov
visokotlačno čiščenje

Visokotlačno čiščenje je prijazno zdravju

Umazanija in plesen ne vplivata le na izgled vašega doma ampak potencialno lahko ogrožajo zdravje vaše družine ter vaših hišnih ljubljenčkov. Vsakoletno čiščenje zunanjih površin preprečuje nabiranje alergenov v okolici ter posledično tudi znotraj vašega doma. Med najpogostejše povzročitelje alergij sodijo cvetni prah, spore plesni ter pršice. Vse te nadloge lahko enostavno odstranimo s rednim visokotlačnim čiščenjem. Čistilna sredstva, ki jih uporabljamo, so neškodljiva za okolje in vaše hišne ljubljenčke. Zaradi visokega pritiska vode ne potrebujemo močnih detergentov, ki lahko poškodujejo vašo vegetacijo in škodujejo vašemu zdravju.

Predpriprava površin

Kadar nameravate površine na novo prepleskati, prebarvati oz. polakirati je visokotlačno čiščenje odličen način za pripravo površine. Z odstranitvijo umazanije, prahu, alg ter plesni bo vaša površina veliko bolj gladka in bo omogočala, da se bodo nove barve veliko bolje prijele in dlje obdržale. V ponudbi imamo tudi popolno obnovo lesenih teras in vrtnih lop.

visokotlačno čiščenje

Pokličite za brezplačen ogled in ponudbo!

Z našim znanjem, strastjo in predanostjo strankam vam zagotavljamo brezhibne in profesionalne storitve.

Galerija